mandag den 18. februar 2013

Weekendhygge

Vores weekend har været en rigtig hjemme weekend, lige bortset fra jeg var på arbejde lørdag har vi slet ikke været uden for grunden - og vi har nydt det.
Der er blevet hængt lidt lamper op rundt omkring, bl.a. denne


Den er købt hos Børnenes magasin, her kunne jeg nemlig selv bestemme hvilke farver jeg ville have og hvor mange bolde der skulle være på kæden, denne er med 35 bolde. Kæden giver ikke så meget lys, men den er også mere som lidt hygge i pudehjørnet.

Kæden er "saml selv" , hvilket var meget nemt.
Weekenden blev også brugt på at hygge sy lidt med Emil, vi fik syet tre små puder til ham. Han syntes det var rigtig hyggeligt og syntes det var rigtig sjovt at fylde i puderne.
Jeg fik slet ikke taget noget billed med ham på, men Andrea har fundet ud af at lege med dem :-)


Stoffet er fra Stof og Stil

I weekenden har Andrea også for alvor fundet ud af at kravle op på ALT, så har faktisk brugt en stor del af tiden på at tage hende ned fra samtlige stole og borde her i huset.
Det værste er at det går lynhurtigt....Og hun er pavestolt når hun står der og siger "Hej hej"

I sidste uge havde min søde mand købt blomster til mig, ikke fordi det var Valentins dag (det tror jeg slet ikke han ved eksisterer), men fordi jeg har fået nyt arbejde.
Jeg har i dag 52 km. på arbejde hver vej, og fra 1. april har jeg kun 14 km. hver vej, det bliver helt vildt.
Det er dog ikke kun med glæde jeg skal væk, for jeg kommer til at savne det sted jeg har været i næsten otte år og alle mine fantastiske kollegaer, men afstanden har bare gjort, at jeg har besluttet mig for ikke at vil bruge så meget tid på vejene, en tid jeg istedet kan bruge sammen med min familie.
Så selvom  jeg kommer til at savne et sted, er jeg sikker på jeg også får nogle rigtig søde kollegaer det nye sted, jeg glæder mig ihvertfald til nye udfordringer.


Der kom lidt flere lamper op i weekenden, men de kommer lige senere da der manglet et par pærer og lidt skal rykkes rundt :-)

3 kommentarer:

 1. Hej Trine.
  Tillykke med job, hvor dejligt for jer. Men ja det er også altid med lidt vemod at skifte, men forhåbentlig bliver det endnu bedre :)
  Er også vild med de der kugle lyskæder, dem har jeg kigget meget på.
  Knus Mette.

  SvarSlet
 2. Sikken en fis du har fået der, fast arbejde med hende Andrea. Hi hi!!! hun er vakker.
  Stort tillykke med dit nye arbejde.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med det nye job. Kan godt forstå at du var nød til at købe det sti med hjem. Carl ville da også elske det. Nå om 10 dage må jeg købe igen. Så venter lige lidt endnu;-)

  SvarSlet