søndag den 5. august 2012

Sidste dag!

Dagen i dag har været sidste feriedag hjemme for Emil, utroligt der er gået 4 uger. Det har været 4 fantastiske uger hjemme, det er sikkert både første og sidste gang den mulighed er der, så det har været rigtig dejligt.
Jacob har arbejdet i weekenden, det sker ikke ret tit han arbejder i weekenden, så det har været helt mærkeligt at være hjemme en hel weekend alene med begge børn, men rigtig dejligt.
I dag valgte vi så at tage i BILKA (sammen med resten af Nordjylland), men skidt med det, vi fik det vi kørte efter og havde et par hyggelige timer. ( 40 % på alt LEGO er altså billigt :-))
Til Andreas barnedåb ønskede vi os en sansegynge, den fik hun ikke, men penge dertil. Vi havde bare ikke fået den købt, men det har vi nu....





Og den har allerede bragt STOR lykke :-)

Jeg har vist heller ikke fået vist hvad vi fik købt for en måneds tid siden. Vi har i flere år været på udkig efter et nyt spisebord, men har bare ikke lige fundet det helt rigtige, indtil nu....



Det er et nyt bord hvor bordpladen er lavet af genbrugstræ, så det har en masse charme og sjove detaljer. Vi mangler lige at få hængt et par nye lamper op og syet nogle hynder, men nu syntes jeg alligevel i skulle se det.


På den krative front er jeg i fuld gang med at lave børneværelse, det har vi ikke fået gjort færdigt efter ombygningen så det er jeg igang med nu. Det næste er syning af en masse nye puder og maling af lidt små ting, men i skal nok få mere at se når det er færdigt :-)





3 kommentarer:

  1. Dejlige billeder af dine børn.
    Og sikke et smukt bord!

    SvarSlet
  2. Hej - det smukke bord - hvor har det fået det fra. Jeg er på udkik efter noget lignende.

    SvarSlet