mandag den 27. august 2012

Polterabend


Ja som overskriften siger var vi i lørdags på polterabend, det var en helt fantastisk dag. Aldrig har jeg grinet så meget og bare nydt at tilbringe en dag med en masse dejlige mennesker.
Men den har sat sine spor.....

 
Er i dag MEGET træt :-) men det tager jeg gerne med for det var bare en dag jeg aldrig vil glemme.
Jeg har desværre ikke lige nogle billeder at vise jer, men kan sige at vi var fine, gik på vandet, var kreative, fik svinget hofterne, malket en ko og så festede vi :-)
En uforglemmelig dag!


søndag den 19. august 2012

Søndag :-)

Fantastisk søndag i haven med hjemmerøget fisk, badebassin og masser af hygge :-)



Håber i andre også har nydt det gode vejr :-)

Lamper, kommode og tapas

Emil har været på ferie hos mormor fra torsdag til lørdag, så vi har haft nogle stille dage herhjemme, eller næsten stille for Andrea har jo været her og hun ligger ikke bare stille mere :-)

Vi har fået lavet en masse små ting.


Jeg har i flere år haft denne kommode stående, den er et arvestykke, min farmor brugte den til opbevaring af hendes legetøj da hun var barn, og da hun har rundet de 80 år har den nogle år på bagen. Den har i flere år stået forskellige steder, jeg malede den hvid for nogle år siden med beholdt de originale greb, men nu skulle den have en lille make-over, så den er blevet malet og har fået "Tiger"- greb på.
Jeg glemte desværre at få taget nogle før billeder, så i kan kun se den som den er nu, hvor den kommer til at stå nu vil vise sig.

Vi har længe kigget efter lamper til køkkenet, men har ikke rigtig kunne blive enige, nok mest fordi jeg slet ikke syntes der skulle nogen op. Men men nogle gange er det ekstra godt man bor sammen (næsten gift) med en elektriker.
Jeg købte for et stykke tid siden nogle zink potter, godt nok beregnet til blomster, men efter en tur i Jacobs hænder, en boremaskine og 3 meter grå stofledning har jeg nu disse hængende i køkkenet.


Og i går efter kl.22 så de sådan ud


Håber i kan se hvor fine de er blevet, jeg er ihvertfald blevet vild med dem og har accepteret at der hænger lamper i køkkenet.

Fredag aften havde jeg lavet tapas til Jacob og mig, samtidig havde vi en speciel flaske der skulle drikkes, en gave som skulle bruges ved en speciel lejlighed og det blev denne fredag aften, speciel bare fordi det var en aften vi havde tid til at slappe af og hygge os (at Andrea så ikke ville sove, men skreg i to timer....).
Jeg havde bestemt at jeg ville lave tapas af det vi havde i fryser og køleskab og hold da op hvor kunne der laves en masse.


Pestosnegle, aioli, bønnepesto, gulerødder fra haven, pakker af filodej med laks i, indbagt laks, bagte rejer med dild, bagte squash, rød peber og feta, gouda med pesto, pate med hjemmelavet pickles, brød og ristet rugbrød.
Der bliver snakket meget om at mange smider alt for meget mad ud, men det er ikke hos os, vi gemmer næsten alle rester og oftest får vi dem brugt til et eller andet, det der med bare at smide mad ud, det er jeg bare ikke god til.


Og den fine flaske, kunne næsten ikke drikke den, men den er drukket og var super god :-)

Dagen i dag skal bruges herhjemme i haven, der skal laves snobrød, ryges fisk (Emils første fangst) og bare hygges i det fine vejr.

Rigtig god søndag :-)

onsdag den 15. august 2012

Gang i nålen

Fik endelig fundet hæklenålen frem den anden dag, den var ved at være blevet helt støvet :-)
Havde for lang tid siden set de små converse sko flere steder, så nu skulle det være.
Andrea skulle have et par.
Jeg fik hæklet et par efter den største størrelse i mønstret, men de var for små, så jeg måtte hækle et nyt par med lidt ekstra masker her og der.
Er sikker på jeg nok skal finde en lille pige fod der kan passe de andre, da der er en masse babyer på vej i øjeblikket :-)
Mønstret er herfra



Skoene var meget nemme at lave og måske kommer der flere par, nu hæklenålen er kommet igang igen, men der er jo så mange andre ting jeg også gerne vil igang med at hækle.

torsdag den 9. august 2012

Cono

Har lige luret lidt på Kählers nye efterårskollektion og jeg er TOTAL solgt til flere ting, men specielt Cono stagerne, dem vil jeg gerne have en hel bunke af, desværre kan vi vist ikke nå at ønske os dem til brylluppet, eller måske.....

Har du også lyst til at se nyhederne kan de ses her

Men der er andre Kähler ting på ønskesedlen, bla. disse

Mano UrtepotterOra vægur
Omaggio VaserOmaggio Lysestager
Billederne er lånt her


mandag den 6. august 2012

Indbydelsen

Jeg håber at alle nu har fået deres indbydelser, så tør godt vise den frem her på bloggen :-)

Indbydelsen er lavet med hjælp fra gode venner, hun er grafiker, så har hjulpet med det tekniske, ellers har vi selv lavet resten :-)

Jeg syntes den er blevet rigtig fin, meget afslappet og med vores eget præg derpå.



Nu er der måske nogle af dem som har fået en indbydelse der læser med her og tænker sådan ser min da ikke ud, og det er simpelthen fordi vi har valgt at lave dem med forskelligt mønstret papr. Jeg syntes det er lidt sjovt, de ikke er helt ens og bare med til at understrege at vi har sat vores eget præg.

Indeni er der kun en tekst og et billed som betyder noget helt særligt for os



Nu håber vi bare at alle kan komme og glæder sig til vores store dag, for det gør vi ihverfald.

søndag den 5. august 2012

Sidste dag!

Dagen i dag har været sidste feriedag hjemme for Emil, utroligt der er gået 4 uger. Det har været 4 fantastiske uger hjemme, det er sikkert både første og sidste gang den mulighed er der, så det har været rigtig dejligt.
Jacob har arbejdet i weekenden, det sker ikke ret tit han arbejder i weekenden, så det har været helt mærkeligt at være hjemme en hel weekend alene med begge børn, men rigtig dejligt.
I dag valgte vi så at tage i BILKA (sammen med resten af Nordjylland), men skidt med det, vi fik det vi kørte efter og havde et par hyggelige timer. ( 40 % på alt LEGO er altså billigt :-))
Til Andreas barnedåb ønskede vi os en sansegynge, den fik hun ikke, men penge dertil. Vi havde bare ikke fået den købt, men det har vi nu....





Og den har allerede bragt STOR lykke :-)

Jeg har vist heller ikke fået vist hvad vi fik købt for en måneds tid siden. Vi har i flere år været på udkig efter et nyt spisebord, men har bare ikke lige fundet det helt rigtige, indtil nu....



Det er et nyt bord hvor bordpladen er lavet af genbrugstræ, så det har en masse charme og sjove detaljer. Vi mangler lige at få hængt et par nye lamper op og syet nogle hynder, men nu syntes jeg alligevel i skulle se det.


På den krative front er jeg i fuld gang med at lave børneværelse, det har vi ikke fået gjort færdigt efter ombygningen så det er jeg igang med nu. Det næste er syning af en masse nye puder og maling af lidt små ting, men i skal nok få mere at se når det er færdigt :-)