fredag den 27. juli 2012

FERIE

Så er 14 dages ferie herhjemme snart overstået, Jacob starter på arbejde igen på mandag. Jeg vil så igang med at nyde 2. halvdel af min barsel. for nydes skal den virkelig med den fart Andrea har på.

Vores ferie startede med en tur på camping, det var en super uge hvor vi fik oplevet en masse. Vi fik besøgt både Givskud Løvepark, Legoland og Aqua i Silkeborg
Denne uge herhjemme har vi fået lavet en masse små ting herhjemme, været på stranden i Blokhus, haft nogle dejlige besøg og bare nydt det gode vejr-

Vi var inden ugen på camping spændt på hvordan det ville gå med, at vi alle 4 skulle sove i samme rum, men det gik bare rigtig fint. Emil opdagede slet ikke når Andrea vågnede og ville have mad, så det var rigtig godt.

Jeg kunne skrive flere timer om vores ferie uger, men det bliver vist lidt for kedeligt, så istedet får i en masse billeder.
Andreas plads i campingvognen



Emil var meget fascineret af mini land i Legoland



Jacob skulle have den største is han kunne få









Emils yndlingsdyr :-)




Der fodres æsler

Tungen lige i munden....



Sandslot bliver til

Andreas første strand tur


Vores nye højbede var fyldt med bl.a. ærter da vi kom hjem
Besøg af fætter og kusine



 Så kan kun sige, at det har været en fantastisk ferie :-)


fredag den 13. juli 2012

Lidt til postmand Per

Så har jeg fået klippet færdig, og der er en fin bunke klar til af blive sendt ud til en masse dejlige mennesker som vi glæder os til at se til september :-)



Hvad der gemmer sig i kuverten må i vente lidt med at se, da der er nogle af modtagerne der helt sikkert ser med her.....

Ugen var også ugen hvor Andrea blev 5 måneder og Emil blev 4,5 år som han selv siger.
Så som mor kan man ikke andet end blive glad over at have sådan et par guldklumper
Andrea 5 måneder

Emil i Fårup sommerland



I dag vil vi bare glæde os til det bliver eftermiddag og Jacob kommer hjem fra arbejde, for så har vi FERIE allesammen og i morgen går turen mod syd, til en dejlig uge på camping.
Så sol kom frit frem :-)

fredag den 6. juli 2012

Sommer :-)

I den sidste uge har vi bare nydt det gode vejr.
Krativiteten er på meget lavt blus, men til gengæld sker der en masse andet i det lille hjem
.
Emil har haft hans første tur i cirkus, og han var helt vild med det.
Emil er en rigtig dreng som gerne bare vil have en fodbold, så er han glad. Men cirkus Benneweis kunne få ham til at sidde stille i over 2 timer. Det var Emil og mig der var afsted, jeg har ikke været i cirkus i mange år, men der er godt nok bare noget fascinerende over cirkus. Den stemning der er under teltdugen, findes bare ikke andre steder.
Så en ting er sikkert næste år er vi klar igen, når cirkus kommer til byen.
Men hvad er bedst cirkus Arena eller Benneweis?


Årets første jordbærplukning blev hos et nyt sted, men det var det bestemt ikke dårligere af, så selvom jeg havde Andrea med, og hun selvfølgelig ikke lige ville sove, fik jeg da plukket lidt :-)

Mine svigerforældre er taget 3 uger på ferie, så vi har lovet at fylde nogle jordbær i deres fryser også. Det betyder vist vi må afsted igen, men hvis der fortsat er så mange bær som i går, så er det ingen sag - lige bortset fra rengøringen....

Jeg har fået mit hyldeblomstsaft hældt på flasker og fik lige plukket lidt flere hyldeblomster som blev blandet med jordbær. Den slags saft har jeg aldrig prøvet at lave, men kan se rundt omkring i blogland at mange er vilde med det, så glæder mig til at smage på det om nogle dage.

I går aftes tog vi på en super fin legeplads i nabobyen sammen med et vennepar, som tilfældigvis har Emils bedste kammerater :-) Vi fik gang i grillen og hyggede bare allesammen med både svævebane, fodbold og jordbær:-)

Og ikke af forglemme er det i dag præcis 5 måneder siden Andrea kom til verden.


Sådan ser hun ud det meste af tiden, glad og tilfreds :-)

Det er forresten ikke helt rigtigt, at det kreative ligger helt stille for der er gang i bryllupsforberedelserne, hvad det er jeg pusler med må i vente og se....

Inden længe vil vi gå op og hente Emil i børnehaven, så må vi se om han er klar til 4 ugers ferie derfra :-)