onsdag den 30. maj 2012

Verdens bedste søster

I lørdags den 26. maj (sidste lørdag i maj måned) var det søsterdag, en dag opfundet af Søstrene Grene.
I den forbindelse havde de en rigtig fin konkurrence og der var min søster og jeg heldige at vinde gavekort til Søstrene Grene, så dem må vi da vist ud at bruge som rigtige søstre. Og er sikker på vi kommer hjem med en masse, for 400 kr. i Søstrene kan godt blive til mange ting :-)
Jeg fik også en rigtig fed gave af min søster, en super sød lille taske fra Lill F, desværre var lynlåsen i stykker så den er lige med i Thisted igen :-)

Lidt kreativt er der kommet ud af mine hænder de sidste dage, men syntes jeg mangler noget at gå i krig med. Kan ikke lige finde ud af hvad jeg gerne vil igang med, sådan er det nok når der er så mange ting man har lyst til. Må vist hellere tage en tur rundt i blogland og få noget inspiration.




mandag den 28. maj 2012

Pinsesolen danser

Utroligt som tiden flyver afsted, tiden bliver her i huset brugt på at være i haven og bare nyde det gode vejr.
Vi har måske ikke helt set pinsesolen danse men vi har ihvertfald nydt solen i fulde drag.
Lørdag var vi til 30 års fødselsdag hos gode venner, hvor nogle fik spillet et slag golf,  andre hoppet på tampolin og resten nød bare solen. Super fødselsdag :-)
Dagen i går blev brugt herhjemme med bl.a. at få gjort lidt små ting færdige udenfor og så blev der sat telt op. Jacob skulle lige sikre sig at teltet var ok, inden det skal i brug til en hvis koncert i Horsens den 6. juni. Nu det var oppe ville Emil gerne sove der i nat, så der har ham og faderen rigtig hygget sig :-)
Andrea og jeg valgte dog at blive indenfor :-)
Dagen i dag nyder vi også herhjemme inden vi tager ud til Emils bedste kammerat i eftermiddag og hygger os med hans familie i deres dejlige have.
Så alt i alt har vi bare nydt solen herhjemme den sidste uges tid, inden vi i morgen starter på en kort uge som afsluttes med en forhåbentlig super weekend i Jesperhus.
Håber i andre også har set pinsesolen :-)

En fodboldspiller kan også spille badminton :-)

Emil blev dog lige forbrændt på HELE benet, men en kold klud og en cola kunne klare det.

Vores nye højbede hvor en masse dejlige grønsager kommer frem.


Andrea får en lille lur :-)

Traktor og mejetærsker skulle også med i teltet

mandag den 21. maj 2012

Falsk alarm!

Det var (desværre) ikke skoldkopper Emil havde, men sikkert loppebid fra nole af de dyr han var i nærkontakt med i går. Jeg har virkelig været i tvivl om det var skoldkopper og syntes egentlig jeg har set nogle i forbindelse med mit arbejde, men der er ikke rigtig kommet flere på Emil og ingen blærer. Så det må være en anden gang, selvom det kunne passe meget fint i denne uge, men det blev det ikke.
Det gode er så at Emil kan komme med på bondegårdstur i morgen med børnehaven og moderen kan måske få lavet lidt kreativt :-)

Den anden dag skulle vi tage et billed til oldemor af de to oldebørn, men det var altså ikke så nemt at få to til at smile samtidig :-)

Dette blev oldemor dog rigtig glad for alligevel.

Nu skal jeg vist lige se om ikke jeg kan få lidt over hæklenålen inden sengetid :-)
Håber i alle har nydt det gode vejr :-)

søndag den 20. maj 2012

En dag med dyrene....

Vi har haft en dejlig "mini-ferie" den er blevet brugt sammen med familien. Den har bl.a. stået på 80 års fødselsdag og en tur i Farm Fun i dag.
Turen til Farm Fun var et kæmpe hit med Emil, han brugte 4 timer på at køre rundt på forskellige go-karts, han kunne lige overtales til at give gederne nogle spaghetti men så var det også tilbage til "raceren"






Men hvem kunne også lige stå få denne lille fyr.....

Vi var også alle meget betaget af denne påfugl, de farver der kom frem når den slog fjerene ud var bare helt fantastiske, utroligt så klare farverne var.

Selv lille pigen syntes det var meget spændende
Det var de små geder hun her havde fået øje på


Hun skulle selvfølgelig også med storebror en tur ud at køre :-)

Det var en rigtig dejlig dag, men er meget spændt på hvordan Emil ser ud i morgen, er bange for den står på skoldkopper.....

Havde ellers lige håbet næste uge skulle blive ugen hvor jeg fik tid til lidt kreativitet igen, men nu må vi se...venter spændt....

søndag den 13. maj 2012

3(0) lys

Havde i går en hel fantastisk dag, det føltes faktisk ikke så slemt at runde....
Dagen startede med fødselsdagssang i sengen af mine to drenge og lidt pludren fra Andrea:-)
Herefter have jeg inviteret 16 fantastiske tøser til brunch og aftenen var en overraskelse herhjemme fra Jacob og Emil.
Det var en super dag, som blev afsluttet med at min lille dreng MEGET stolt kom ind sådan her
Der var desværre ikke plads til 30 lys, så det blev et for hvert 10. år
 (det så heller ikke så voldsomt ud).

En masse ønske gaver blev det til

Vaser fra Kähler, den super fine bog "Tusindfryd dukker, et hotelophold fra Jacob, Wellness ophold med min mor og søster, flotte krus fra Le Creuset. Gavekort til en tøjbutik heroppe .
Ikke alt fik jeg taget billede af men fik også et super flot serveringsfad fra Le Creuset, en lille grøn hoptimist og en lækker grøn sommerneglelak :-)

Smukke vaser fra Kähler

Og flotte lysestager også fra Kähler

Men en helt speciel gave som jeg virkelig blev glad for var denne

En helt speciel halskæde med billeder af mine dejlige børn, den glæder jeg mig virkelig til at tage i brug og herved have dem tæt på mig altid:-) 
Det bedste er faktisk at det ikke var en jeg havde ønsket mig, men en Jacob har fundet på, det gør den ikke mindre fantastisk.
Sidst men ikke mindst fik jeg denne helt specielle blomst af min mor, den er bare så speciel og så flot


Nu vil jeg bare gå og glæde mig over alle de fine ting jeg har fået og ikke tænke så meget over at det er fordi jeg ikke lænegere er i tyverne :-)


søndag den 6. maj 2012

En dejlig dag :-)

Der har været lidt stille på bloggen den sidste uges tid, men jeg har haft travlt med at planlægge Andreas barnedåb som vi fik holdt i fredags. Det var en rigtig dejlig dag og Andrea fik en rigtig "dåbskage"
Selvom hun ser lidt sur ud tror jg hun syntes det var en god dag :-)
Vi fik en masse lækre ting til hende, bl.a. Smallstof sengetøj, gaia og ko sengetøj, 2 dukkevogne, en træ xylofan, tripp trapp stol i lilla og mange andre dejlige ting.
Vi havde slået barnedåb og min fødselsdag sammen, så jeg blev også begavet med den her smukke ring fra Anne Black
Den er jeg bare rigtig glad for. Resten må i have tilgode til næste weekend hvor jeg glæder mig til at se 15 tøser til brunch.
Et par super flotte buketter fik jeg også
Alt i alt en rigtig dejlig dag :-)

I dag har vi været på skovtur, det var noget Emil kunne lide og vi så rigtig mange af dem her

Lidt kreativt er det også blevet til.
Jeg har fået givet lidt dåser tapet på. Dåserne er fra Andreas "mad" og er rigtig fine til formålet, papiret er fra Rie Elise Larsen.
Derudover har en gammel sættekasse fået ny farve og venter nu bare på noget nyt papir. Jeg har bestilt lidt nyt her.

Nu kalder dynen vist inden en ny travl uge starter :-)